Επιτυχόντες Γραπτού Διαγωνισμού ΑΣΕΠ: Σε κινητοποίηση καθώς παραμένουν αδιόριστοι

Επιτυχόντες Γραπτού Διαγωνισμού ΑΣΕΠ: Σε κινητοποίηση καθώς παραμένουν αδιόριστοι

Σε κινητοποίηση προχωρούν οι επιτυχόντες του γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ, διεκδικώντας τον διορισμό τους, δύο χρόνια μετά τη διεξαγωγή της εξέτασης.

Ο διαγωνισμός, που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή 77.000 υποψηφίων σε 500 εξεταστικά κέντρα σε όλη τη χώρα, αποτέλεσε τη μεγαλύτερη διαδικασία αξιολόγησης στην ιστορία του ΑΣΕΠ. Ωστόσο, παρά την επιτυχία τους, χιλιάδες υποψήφιοι παραμένουν εκτός διορισμού, με αποτέλεσμα να αισθάνονται ότι βρίσκονται «όμηροι» μιας ατελείωτης αναμονής.

Όπως επισημαίνουν οι ίδιοι, μέσα από συνεχείς αγώνες πέτυχαν την παράταση των πινάκων κατάταξης, την απόσυρση άδικων διατάξεων και την αύξηση των διαθέσιμων θέσεων. Ωστόσο, η αβεβαιότητα παραμένει, καθώς η κυβέρνηση δεν έχει προχωρήσει στις απαραίτητες τοποθετήσεις, ενώ αποφεύγει να δώσει ξεκάθαρη απάντηση στο κρίσιμο ερώτημα: «Θα προσληφθούν τελικά όλοι οι επιτυχόντες ή όχι;»

«Αν αυτό δεν είναι ομηρία και εκτέλεση, τότε τι είναι;» αναρωτιούνται, υπογραμμίζοντας ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσουν.

Η κινητοποίηση έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στις 11:00 έξω από το Υπουργείο Εσωτερικών, με τους διαδηλωτές να απαιτούν την άμεση επίλυση του ζητήματος και την τήρηση των δεσμεύσεων της κυβέρνησης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx