Επιτραπέζιο παιχνίδι για τον Covid-19 κάνει τρελές πωλήσεις

Επιτραπέζιο παιχνίδι για τον Covid-19 κάνει τρελές πωλήσεις

Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με το όνομα Corona δημιούργησαν 4 αδερφές από τη Γερμανία κατά τη διάρκεια του lockdown τον Μάρτιο.

Το παιχνίδι άρεσε τόσο στον πατέρα των παιδιών που προσέλαβε έναν σχεδιαστή για να φτιάξει τις κάρτες και το κουτί. Στη συνέχεια το προώθησε σε εταιρία παιχνιδιών που ξεκίνησε τις πωλήσεις του. Ήδη το παιχνίδι έχει πουλήσει πάνω από 2000 κομμάτια.

Στο παιχνίδι μπορούν να παίξουν μέχρι 4 άτομα οι οποίοι προσπαθούν να αγοράσουν όλα τα είδη ενός παντοπωλείου. Κερδίζει όποιος καταφέρει πρώτος να αγοράσει και να παραδώσει τα ψώνια  στον ηλικιωμένο γείτονα που δεν μπορεί να βγει από το σπίτι λόγω της πανδημίας. Όλα τα εμπόδια του παιχνιδιού έχουν σχέση με την αντιμετώπιση του Covid-19 και περιλαμβάνουν ποινές όπως η καραντίνα. Σκοπός του παιχνιδιού είναι η συνεργασία και η αλληλεγγύη για να ξεπεράσουν τα εμπόδια του ιού και να παραδώσουν τα τρόφιμα.

Τα κορίτσια δήλωσαν ότι πριν σχεδιάσουν το παιχνίδι παρακολούθησαν όλες τις ειδήσεις που αφορούσαν την εξάπλωση του Covid-19. Και ο πατέρας των κοριτσιών κατάφερε μέσω του παιχνιδιού να αυξήσει το εισόδημα της οικογένειας του από μια παιδική και επίκαιρη ιδέα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι