VIDEO

Επτά μωρά νεκρά από φωτιά σε ιδιωτική κλινική στο Νέο Δελχί – Χθες κάηκαν 4 παιδιά σε παιδότοπο

Κοριτσάκι 3,5 ετών έχασε τη ζωή του εξαιτίας μυοκαρδίτιδας από παρβοϊό,

Επτά νεογέννητα βρήκαν τραγικό θάνατο όταν ξέσπασε φωτιά σε κλινική, στην Ινδία, στο νέο Δελχί -η πόλη που οικοδομήθηκε σε απόσταση 8χλμ. από το Δελχί. Χτες είχαν καεί 27 άτομα σε χώρο οικογενειακής ψυχαγωγίας σε άλλη περιοχή της Ινδίας.

Σε εικόνες που μεταδόθηκαν από τα τηλεοπτικά δίκτυα φαίνονται πυροσβέστες που προσπαθούν να κατασβήσουν την πυρκαγιά, η οποία ξέσπασε το βράδυ του Σαββάτου στην κλινική, στο ανατολικό τμήμα της πόλης. Η φωτιά πλέον τέθηκε υπό έλεγχο. Αναζητείται ο επιχειρηματίας στον οποίο ανήκει η κλινική. Διενεργείται παράλληλα έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς.

Περίπου 24 ώρες νωρίτερα πυρκαγιά που ξέσπασε σε παιδότοπο και χώρο οικογενειακής αναψυχής στο ομόσπονδο δυτικό κρατίδιο Γκουτζαράτ, στοίχισε τη ζωή σε 27 άτομα, τέσσερα από τα οποία ήταν παιδιά. Για εκείνη τη φωτιά έγιναν δύο συλλήψεις.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι