Επτά συγκεντρώσεις απαγορεύθηκαν για τις 25 Μαρτίου

Επτά συγκεντρώσεις απαγορεύθηκαν για τις 25 Μαρτίου

Η ΕΛΑΣ απαγόρευσε επτά συγκεντρώσεις για την Πέμπτη 25 Μαρτίου «επειδή από τη διεξαγωγή τους εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, λαμβάνοντας υπόψη τον εορτασμό, τη στρατιωτική παρέλαση και τις επισκέψεις επισήμων προσκεκλημένων από το εξωτερικό», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Οι συγκεντρώσεις που απαγορεύθηκαν ήταν οι εξής: κατά τις πρωινές ώρες στο Πεδίον του Άρεως, κατόπιν καλέσματος από μέλη της “Συνέλευσης ενάντια στην κρατική καταστολή και για την αλληλεγγύη στις καταλήψεις”, για τις  12:00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος από τη συλλογικότητα “Ενωμένοι Μακεδόνες”, για την ίδια ώρα στην Πλατεία Κλαυθμώνος κατόπιν καλέσματος μέσω facebook από την ομάδα “Τ.ΟΛ.ΜΑ.” (Τώρα Όλοι Μαζί), για την ίδια ώρα στην Πλατεία Συντάγματος από μέλη της “Συντακτικής Εθνοσυνέλευση του Ελληνικού Λαού”, επίσης για τις 12:00 στο άγαλμα Μακρυγιάννη στην Ακρόπολη από την “Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία – Εθνικό Κίνημα Νέων”, για τις 12:30 στην Πλατεία Κολοκοτρώνη κατόπιν καλέσματος μέσω facebook από την ομάδα “Πατριωτικός Σύνδεσμος” και για τις 13.30 στη συμβολή των οδών Δ. Αρεοπαγίτου & Μακρή από το “Συντονιστικό Φορέων ’21”

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι