Έρχονται καταιγίδες – Νέο δελτίο της ΕΜΥ

Έρχονται καταιγίδες – Νέο δελτίο της ΕΜΥ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ, αναφέροντας ότι από σήμερα Δευτέρα ξεκινώντας από τα δυτικά της χώρας, θα παρουσιαστούν βροχές και καταιγίδες, ενώ τοπικά θα συνοδεύονται κι από χαλαζοπτώσεις.

Συγκεκριμένα, σήμερα θα επηρεάσουν ισχυρές βροχές και καταιγίδες τα νησιά του Ιονίου και σταδιακά την Ήπειρο, την δυτική Στερεά Ελλάδα και την δυτική Πελοπόννησο. Από αύριο Τρίτη, τα ίδια φαινόμενα θα συνεχιστούν στις ίδιες περιοχές, ενώ θα επεκταθούν από τις πρώτες πρωινές ώρες σε Ανατολική Μακεδονία, Θράκη, νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου και μετά το μεσημέρι και στα Δωδεκάνησα.

Από το απόγευμα της Τρίτης θα ξεκινήσουν να εξασθενούν τα φαινόμενα στα δυτικά αλλά θα επηρεαστούν προσωρινά η ανατολική Θεσσαλία, η Εύβοια, οι Σποράδες, η ανατολική Πελοπόννησος, οι Κυκλάδες και ενδεχομένως η Αττική αργότερα μες τη νύχτα. Όσον αφορά την Τετάρτη, τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα συνεχίσουν να παρουσιάζονται στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, το βορειανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.

Εκ νέου αναμένεται νέα επιδείνωση του καιρού την ερχόμενη Παρασκευή.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι