Ερντογάν – AKP: 600 αμυντικά προγράμματα στην Τουρκία…

Ερντογάν – AKP: 600 αμυντικά προγράμματα στην Τουρκία…

Ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν ανέφερε πως ο αριθμός των τουρκικών αμυντικών προγραμμάτων έχει αυξηθεί από 66 σε 600 τα τελευταία 16 χρόνια που το κόμμα του βρίσκεται στην εξουσία.

Μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση οπαδών του στην Άγκυρα, ο Ερντογάν είπε πως οι αμυντικές δαπάνες της Τουρκίας έχουν φτάσει στα 60 δισ. δολάρια περιλαμβανομένων και επερχόμενων προγραμμάτων.

Ανέφερε επίσης ότι θα δημιουργηθεί μια ειδική Αεροδιαστημική Βιομηχανική Ζώνη θα δημιουργηθεί στην περιοχή Καχραμανκαζάν στην Άγκυρα. Το εν λόγω πρόγραμμα αναμένεται να κοστίσει περί τα 2 δισ. δολάρια και θα δημιουργήσει 15.000 θέσεις εργασίας.

Στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο παλαιό στάδιο της Άγκυρας, το οποίο σύντομα αναμένεται να κατεδαφιστεί, έδωσαν το παρόν πολλές χιλιάδες οπαδών του Τούρκου προέδρου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι