Έρευνες της ΕΛ. ΑΣ. στα Εξάρχεια για νεαρό άνδρα που επιτίθεται σε γυναίκες

Έρευνες της ΕΛ. ΑΣ. στα Εξάρχεια για νεαρό άνδρα που επιτίθεται σε γυναίκες

Έρευνες της Αστυνομίας στην περιοχή των Εξαρχείων για τον εντοπισμό νεαρού άνδρα που, όπως καταγγέλλεται επιτέθηκε και αποπειράθηκε να ασελγήσει σε γυναίκες.

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. έχουν φθάσει τρεις καταγγελίες για έναν άνδρα μετρίου αναστήματος, ξανθού με γαλανά μάτια ο οποίος και στις τρεις περιπτώσεις επιτέθηκε στα θύματά του με σκοπό να τις βιάσει.

Και στις τρεις περιπτώσεις τα θύματα έβαλαν τις φωνές και, καθώς ο κόσμος άρχισε να βγαίνει στα μπαλκόνια και οι περαστικοί να στρέφουν το βλέμμα τους προς το σημείο της επίθεσης, ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Σε video από κάμερα παρακολούθησης των καταστημάτων, αποτυπώνεται η επίθεση του υπόπτου σε μία από τις γυναίκες που προχώρησαν σε καταγγελία. Το video δημοσιεύτηκε στο protothema.gr.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι