Εργάτης σκοτώθηκε κόβοντας δέντρο

Νεκρός 59χρονος - Τον παρέσυρε φορτηγό ενώ άλλαζε λάστιχο στην Εγνατία Οδό

Εργάτης σκοτώθηκε όταν καταπλακώθηκε από το δέντρο που προσπαθούσε να κόψει

Εργάτης έχασε τη ζωή του όταν καταπλακώθηκε από δένδρο στην Κέρκυρα, την ώρα που προσπαθούσε να το κόψει για να δημιουργηθεί δρόμος προς ιδιωτική κατοικία σε οικόπεδο. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή του Απραού, στη Βόρεια Κέρκυρα. Πρόκειται για 54χρονο άνδρα αλβανικής καταγωγής που ζούσε από ετών στην Κέρκυρα με την σύζυγο και τα τρία τους παιδιά.

Ο άνδρας είχε την ατυχία να ξεριζωθεί το δέντρο που προσπαθούσε ο ίδιος να κόψει. Δυστυχώς δεν το περίμενε και δεν πρόλαβε να αντιδράσει, οπότε τραυματίσθηκε καίρια. Στο σημείο έφτασε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά αυτό τον παρέλαβε όταν ήταν πλέον νεκρός. Διενεργείται προανάκριση.
Πηγές: CorfuNews και CorfuPress

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι