Εργάτης θάφτηκε ζωντανός κάτω από χώματα – Δεν τα κατάφερε

Εργάτης θάφτηκε ζωντανός κάτω από χώματα – Δεν τα κατάφερε

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε πριν από λίγο, ένας εργάτης ο οποίος καταπλακώθηκε από χώματα, σε έργο αποχέτευσης στην περιοχή της Αρίστης Ζαγορίου.

Το μεσημέρι ο άτυχος άνδρας εργαζόταν μαζί με άλλον έναν συνάδελφο του στο εργοτάξιο του αποχετευτικού, όταν ξαφνικά άρχισε να υποχωρεί πολύ γρήγορα το έδαφος. Πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο κάλεσαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική και κατάφεραν να διασώσουν τον έναν εργάτη ο οποίος μεταφέρθηκε αμέσως με ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Παρά τις προσπάθειες των πυροσβεστών ο δεύτερος εργάτης απεγκλωβίστηκε όταν πια ήταν αργά για εκείνον.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη τα στοιχεία των δύο ανδρών. Συνελήφθη εν τω μεταξύ ο εργοδηγός.

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα δεν είναι ακόμη γνωστές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αποκολλήθηκε βράχος και χώματα που καταπλάκωσαν τους δύο εργάτες ενώ άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για υποχώρηση του εδάφους και άλλες αναφέρουν ότι «κόπηκε» ο δρόμος και η άσφαλτος και καταπλάκωσε τους δύο εργαζόμενους.

Υπολογίζεται ότι τα τελευταία χρόνια στη χώρα σημειώνεται σχεδόν κάθε ένα σοβαρό εργατικό ατύχημα και ότι σχεδόν μέρα παρά μέρα, ένα θανατηφόρο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι