Ερντογάν: “Καταδικάζω τις ρατσιστικές δηλώσεις στον αγώνα Παρί-Μπασακχεσίρ”

Στις 6 Οκτωβρίου και με νέα σύνθεση οι διερευνητικές με την Τουρκία

Ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καταδίκασε τις «ρατσιστικές δηλώσεις» στον αγώνα του Champions League μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Μπασακχεσίρ. Ο αγώνας διεκόπη στο 16ο λεπτό ύστερα από τις καταγγελίες που έκανε ο Πιέρ Γουεμπό, μέλος του τεχνικού επιτελείου της τουρκικής ομάδας, κατά του Ρουμάνου διαιτητή Σεμπάστιαν Κολτέσκου για ρατσιστική δήλωση εις βάρος του.

«Καταδικάζω έντονα τις ρατσιστικές δηλώσεις κατά του Πιέρ Γουεμπό από το τεχνικό επιτελείο της Μπασακχεσίρ και πιστεύω ότι η UEFA θα κάνει τις απαραίτητες κινήσεις. Στεκόμαστε, άνευ όρων, κατά του ρατσισμού και των διακρίσεων σε όλα τα σπορ και σε όλες τις πτυχές της ζωής» έγραψε ο Ερντογάν στο Twitter.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι