Εστίες φωτιάς σε Χαλάνδρι και Μαρούσι

Μυτιλήνη: Θρίλερ σε πτήση - Ένδειξη φωτιάς σε κινητήρα αεροπλάνου

Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε οικοπεδικό χώρο επί της οδού Στρ. Μακρυγιάννη, στο Κάτω Χαλάνδρι Αττικής.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 13:35 και για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 37 πυροσβέστες με 10 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 1ης ΕΜΟΔΕ και εθελοντές. Συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ. Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικοπεδικό χώρο επί της οδού Σισμανογλείου, στο Μαρούσι Αττικής, έχει οριοθετηθεί. Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 25 πυροσβέστες με 9 οχήματα, εθελοντές και από αέρος ένα ελικόπτερο. Συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx