Πέταξε στο διάστημα και ο Τζεφ Μπέζος (video)

Πέταξε στο διάστημα και ο Τζεφ Μπέζος (video)

Η εκτόξευση της αποστολής που συμπεριλαμβάνει τον Τζεφ Μπέζος για το διάστημα ανακοινώθηκε αρχικά ότι θα καθυστερήσει. Η εκτόξευση ήταν προγραμματισμένη για τις 16:00, σε ώρα Ελλάδας. Τελικά πραγματοποιήθηκε και ο πύραυλος-κάψουλα που εκτόξευσε τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου στο διάστημα ονομάζεται “Blue Shepard”.

Τον Μπέζος συνοδεύουν στον πύραυλο ο αδερφός του και άλλα δύο άτομα, που είναι πλέον το νεότερο και γηραιότερο ηλικιακά άτομο που έχει ταξιδέψει ποτέ στο διάστημα. Τα ονόματά τους είναι Γουάλι Φανκ και Όλιβερ Ντάεμεν που είναι 82 και 18 ετών αντίστοιχα. Οι λόγοι που οδήγησαν στην αρχική καθυστέρηση δεν έχουν αποσαφηνιστεί.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version