Euroferry Olympia: Έλληνας ο νεκρός που βρέθηκε

Έκρηξη σε εργοστάσιο εκρηκτικών στα Γρεβενά

Το πρωί, με την ανεύρεση ζωντανού του νεαρού Λευκορώσου οδηγού από το ιταλικό φέρι μποτ Euroferry Olympia, είχαν αναπτερωθεί οι ελπίδες ότι θα βρίσκονταν και άλλοι αγνοούμενοι εν ζωή, όμως μέχρι στιγμής βρέθηκε μόνον άλλος ένας, και ήταν απανθρακωμένος. Μάλιστα ο άτυχος άνδρας του οποίου βρέθηκε η σωρός, πρόκειται σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες για 58χρονο Έλληνα.

Η οικογένειά του αναγνώρισε το πτώμα του απανθρακωμένου οδηγού. Συνολικά τώρα αγνοούνται δέκα άτομα σύμφωνα με την επίσημη λίστα επιβατών. Ο 58χρονος άνδρας εικάζεται ότι έχασε τις αισθήσεις του και πιθανόν και τη ζωή του εξαιτίας των τοξικών αερίων προτού απανθρακωθεί. Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ των δέκα αγνοουμένων είναι εκτός του ίδιου, ακόμα δύο Έλληνες οδηγοί φορτηγών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι