Εξετάζεται μήνυση γαμπρού κατά πρώην πεθεράς για revenge porn

Εξετάζεται μήνυση γαμπρού κατά πρώην πεθεράς για revenge porn

Μεσήλικας κατήγγειλε την αλλοδαπή πρώην πεθερά του επειδή του ζητούσε λεφτά, προκειμένου να μην αναρτήσει στα social media ερωτικές σκηνές που είχε υποκλέψει από τον υπολογιστή του η κόρη της.

Άνδρας ηλικίας 53 ετών κατήγγειλε στην αστυνομία της Κέρκυρας, ότι η πρώην σύζυγός του και η μητέρα της υπέκλεψαν βίντεο που είχε καταγράψει ο ίδιος με ερωτικές περιπτύξεις με την τωρινή του σύντροφο. Όπως είπε ο ίδιος, το υλικό με το οποίο τον εκβίαζε η ηλικίας 62 ετών πρώην πεθερά, προερχόταν από την εφαρμογή messenger και υπεκλάπη από την πρώην σύζυγό του. Εν συνεχεία η πρώην πεθερά άρχισε να του ζητεί εκβιαστικά να της δώσει διάφορα ποσά, απειλώντας τον ότι θα αναρτήσει τα ερωτικά βίντεο.

Ο άνδρας μήνυσε και την πεθερά και την  ηλικίας 41 ετών πρώην σύζυγο. Όπως είπε, η πρώτη του έστειλε εκβιαστικά μηνύματα μέσω viber για χρήματα που υποτίθεται ή που όντως της χρωστούσε (σ.σ. δεν γνωρίζουμε αν όντως υπήρχε οφειλή) και μαζί του έστειλε επτά φωτογραφίες από πολύ ιδιωτικές στιγμές του. Την υπόθεση του περίεργου revenge porn έχει αναλάβει το αστυνομικό τμήμα Βόρειας Κέρκυρας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx