Έξι νεκροί και 44 τραυματίες σε πυρκαγιά στο Ντιγιάρμπακιρ της Τουρκίας

Έξι νεκροί και 44 τραυματίες σε πυρκαγιά στο Ντιγιάρμπακιρ της Τουρκίας

Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους προσπαθώντας να σβήσουν πυρκαγιά ενώ τραυματίσθηκαν άλλοι 44 στην Τουρκία. Οι απώλειες σημειώθηκαν στη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στο Ντιγιάρμπακιρ της νοτιοανατολικής Τουρκίας, η οποία επεκτάθηκε στον όμορο νομό του Μαρντίν.

Η φωτιά ξέσπασε χθες το βράδυ από αγρότες που έκαιγαν υπολείμματα καλλιέργειας στην περιοχή Τσινάρ, 30 χιλιόμετρα νότια της πόλης του Ντιγιάρμπακιρ και πήρε γρήγορα διατάσεις καθώς ισχυροί άνεμοι την μετέδωσαν σε περιοχές του νομού Μαρντίν. Στην προσπάθειά τους να σβήσουν τη φωτιά, έχασαν τη ζωή τους τρία άτομα στο Ντιγιάρμπακιρ και τρία στο Μαρντίν. Από τους 44 τραυματίες, η κατάσταση των δέκα κρίνεται σοβαρή.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx