Εξήγηση της Φωτίου για το επεισόδιο στη Βουλή

Εξήγηση της Φωτίου για το επεισόδιο στη Βουλή

Εξηγήσεις για το έντονο φραστικό επεισόδιο που σημειώθηκε στη Βουλή, ανάμεσα στην υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και τη βουλευτή της Νέας Αριστεράς Θεανώ Φωτίου, δίνει η τελευταία, με ανάρτησή της στο Facebook.

 

Όπως αναφέρει για την επίμαχη φράση που ξεστόμισε, επρόκειτο για μια έκφραση αγανάκτησης, που δεν αναφερόταν στην υπουργό, ούτε στο Σώμα και τονίζει ότι δεν ακούστηκε κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το νομοσχέδιο, αλλά όταν έληξε η παρέμβασή της.

«Εκεί έληξε και παρέμβασή μου, έκλεισα το μικρόφωνο και αναφώνησα μία έκφραση αγανάκτησης, χωρίς ασφαλώς να αναφέρεται ούτε στην Υπουργό ούτε στο Σώμα, για αυτό και δεν μου έγινε οποιαδήποτε υπόδειξη από το Προεδρείο. Αυτά προς αποκατάστασης της αλήθειας για το ήθος και το ύφος», σημειώνει μεταξύ άλλων.

Πηγή: cnn.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι