Εξιτήριο για τη νοσοκόμα που παρουσίασε παράλυση μετά από εμβολιασμό

Εξιτήριο για τη νοσοκόμα που παρουσίασε παράλυση μετά από εμβολιασμό

Εξιτήριο πήρε σήμερα μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες νοσηλείας η 40χρονη νοσηλεύτρια που παρουσίασε παράλυση στα πόδια μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer.

O διοικητής του νοσοκομείου Κέρκυρας Λεωνίδας Ρουμπάτης ευχήθηκε στην νοσηλεύτρια γρήγορη επάνοδο στα καθήκοντά της. «Τέλος καλό όλα καλά, μετά από μια σύντομη περιπέτεια», ανήρτησε ο ίδιος ο διοικητής στα κοινωνικά δίκτυα, υπονοώντας  ότι η νοσοκόμα είναι πλέον καλά στην υγεία της. Η παράλυση στα κάτω άκρα είχε συνδεθεί αρχικά με το σύνδρομο Guillain-Barre και ίσως με τον εμβολιασμό, αλλά εν συνεχεία το σύνδρομο αποκλείσθηκε. Δεν έχει υπάρξει επιστημονική ενημέρωση για το πρόβλημα υγείας που παρουσίασε η νοσηλεύτρια 8 ώρες μετά την λήψη του εμβολίου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι