Εξιτήριο για το Νίκο Χαρδαλιά (upd)

Εξιτήριο για το Νίκο Χαρδαλιά

Βγήκε σήμερα το μεσημέρι από το νοσοκομείο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νικος Χαρδαλιάς, που νοσηλευόταν από τριημέρου στο Κωνσταντοπούλειο Νοσοκομείο “Αγία Όλγα”. Υπενθυμίζεται ότι ο ηλικίας 52 ετών πολιτικός υπέστη ισχαιμικό καρδιολογικό επεισόδιο και χρειάσθηκε να του τοποθετηθούν δύο stent στις στεφανιαίες.

Ο κ. Χαρδαλιάς είχε υποστεί και άλλο σοβαρό ισχαιμικό επεισόδιο (έμφραγμα) πριν από τρία χρόνια. Αισθάνθηκε αδιαθεσία την περασμένη Δευτέρα, λίγη ώρα μετά το ξέσπασμα της πυρκαγιάς στην Κερατέα και ο γιατρός του, του συνέστησε τηλεφωνικά να πάρει ένα υπογλώσσιο και να σπεύσει στο νοσοκομείο.

Ο κ. Χαρδαλιάς ζήτησε από τον υπασπιστή του να τον πάει στο “Αγία Όλγα”, όπου είχε αντιμετωπισθεί και το πρώτο του έμφραγμα και οι γιατροί της καρδιολογικής γνώριζαν το ιστορικό του. Στο ιατρικό ανακοινωθέν της Δευτέρας αναφερόταν ότι υπεβλήθη σε επιτυχή αγγειοπλαστική και ότι θα παρέμενε στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας για άλλες δύο ημέρες.

Μετά το εξιτήριο, η διοίκηση του νοσοκομείου εξέδωσε το κατωτέρω ανακοινωθέν: «Σήμερα 18 Αυγούστου 2021 και ώρα 13:30, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, εξήλθε από την Καρδιολογική Κλινική μετά από ολιγοήμερη νοσηλεία 48ωρών λόγω οξέος ισχαιμικού καρδιακού επεισοδίου, το οποίο αντιμετωπίσθηκε επιτυχώς με αγγειοπλαστική. Έκτοτε παραμένει ασυμπτωματικός, αιμοδυναμικά σταθερός και εξέρχεται σε άριστη κατάσταση με οδηγίες για ολιγοήμερη παραμονή κατ’ οίκον».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι