Εξιτήριο για τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Εξιτήριο για τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Σήμερα το μεσημέρι ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος πήρε εξιτήριο από το Αμερικανικό Νοσοκομείο της Πόλεως, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες έξι ημέρες προσβεβλημένος από κορονοϊό, σύμφωνα με πληροφορίες, από την μετάλλαξη Όμικρον.

Ο Πατριάρχης θα παραμείνει σε καραντίνα αλλά και για πλήρη ανάρρωση στο σπίτι του στα Θεραπειά και εν συνεχεία θα πάει στο Φανάρι για τον εορτασμό των Θεοφανείων. Χθες το βράδυ του ξανατηλεφώνησε (για τρίτη φορά) ο Τούρκος υπουργός Υγείας  Φαχρετίν Κοτζά που ενημερώθηκε για τα της υγείας του και του επανέλαβε ότι όλες οι υπηρεσίες του υπουργείου του θα είναι πάντοτε στη διάθεσή του.

«Ο Πατριάρχης συγκινημένος για το ζωηρό ενδιαφέρον του υπουργού, τον ευχαρίστησε θερμώς και του ευχήθηκε για τον καινούργιο χρόνο, καθώς και καλή δύναμη στις από πολλών μηνών προσπάθειές του για την καταπολέμηση του Covid-19 στη χώρα», αναφέρει ανακοίνωση του Πατριαρχείου. Υπενθυμίζεται ότι ο Πατριάρχης ήταν πλήρως εμβολιασμένος, αλλά υπήρχε ανησυχία επειδή είναι 81 ετών και καρδιοπαθής.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι