ΕΥΔΑΠ: Άριστη η ποιότητα του νερού στις πυρόπληκτες περιοχές

ΕΥΔΑΠ: Άριστη η ποιότητα του νερού στις πυρόπληκτες περιοχές

«Η ποιότητα του νερού με το οποίο προμηθεύει η ΕΥΔΑΠ το δημοτικό δίκτυο Ραφήνας- Πικερμίου και το δημοτικό δίκτυο Νέας Μάκρης- Μαραθώνα, ανταποκρίνεται πλήρως στις σχετικές νομοθετικές απαιτήσεις περί ποιότητας νερού ανθρώπινης κατανάλωσης».

Αυτό ανακοίνωσε η ΕΥΔΑΠ ενημερώνοντας το καταναλωτικό κοινό στις πληγείσες περιοχές ότι «στο πλαίσιο διασφάλισης της ποιότητας του πόσιμου νερού, πραγματοποιεί καθημερινά δειγματοληψίες και επιτόπιες μετρήσεις, σε όλο το δίκτυο αρμοδιότητάς της».

Η εταιρία αναφέρει επίσης ότι πραγματοποιεί έκτακτους ελέγχους, οποτεδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο τεθεί θέμα ποιότητας του πόσιμου νερού.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx