Φάμελλος: Αδιανόητο να είναι υποψήφιος κάποιος που έχει κάνει εξώδικο στο κόμμα

Φάμελλος: Αδιανόητο να είναι υποψήφιος κάποιος που έχει κάνει εξώδικο στο κόμμα

Για πολλά λάθη κατηγόρησε τον Στέφανο Κασσελάκη ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος, τονίζοντας πως «πρέπει να αποσύρει άμεσα τις κατηγορίες διαπλοκής και το εξώδικο».

«Όσο ήμουν Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε σοβαρή φωνή και παρουσία» επεσήμανε ο Σωκράτης Φάμελλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1. «Θεωρώ αδιανόητο να είναι υποψήφιος για την ηγεσία κάποιος που έχει κάνει εξώδικο στο κόμμα», είπε αναφερθείς στον Στέφανο Κασσελάκη.

«Ήταν λάθος να μην λειτουργούν τα θεσμικά όργανα του κόμματος. Όπως κάναμε πρόταση δυσπιστίας στον Πρωθυπουργό, η –εκλεγμένη από τη βάση– Κεντρική Επιτροπή του κόμματος προχώρησε σε άρση της εμπιστοσύνης του Προέδρου. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να σωθεί η παράταξη. Δεν κατεβαίνω για να κερδίσει ο πρώην Πρόεδρος, ο οποίος έκανε λάθη. Το διακύβευμα των εκλογών είναι αν υπάρξει ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη μέρα», επεσήμανε ακόμη.

«Η δική μου υποψηφιότητα εξασφαλίζει ότι θα είμαστε ενωμένοι και ενιαίοι, πως θα υπάρχει τεκμηρίωση και ο κ. Μητσοτάκης δεν θα κάνει πλιάτσικο. Εγώ πρότεινα στον Κασσελάκη τη διαδικασία προσφυγής στη βάση. Δεν μπορώ να έχουμε συνέχεια διχασμό και τοξικότητα», προσέθεσε ο κ. Φάμελλος.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx