Φανατισμού το ανάγνωσμα: “Πληρώθηκαν για να πουν ότι πέθαναν από κορονοϊό”

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Ιερέας διέκοψε λειτουργία και αποκάλεσε καρναβαλίστρια μια 74χρονη πιστή με μάσκα, με αποτέλεσμα σήμερα να του πάρουν συνέντευξη και να ακουστούν και άλλα παράδοξα.

Ο πατήρ Ιγνάτιος της μονής Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου της Εορδαίας , όταν ερωτήθηκε γιατί δεν ήθελε μάσκα στην εκκλησία, απάντησε:

«Κάποιοι από αυτούς που πέθαναν στην Ελλάδα από κορονοϊό πληρώθηκαν για να πουν ότι πέθαναν», υποστήριξε. Μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε χαρακτηριστικά πως «κάποιοι άνθρωποι, τραπεζίτες, προσπαθούν να επιβάλουν παγκόσμια δικτατορία μέσω του ΠΟΥ που θα καταλήξει στη δικτατορία του αντιχρίστου. Αφού οι κυβερνήσεις δεν μπορούν να περάσουν κάποια πράγματα με δημοκρατία, τα περνάνε με δικτατορία».

Για το διαπληκτισμό του με την 74χρονη πιστή σημείωσε: «Όταν την είδα με τη μάσκα, νόμιζα ότι είχαμε καρναβάλια. Καρναβάλι δεν είναι αυτός που φοράει μάσκα; Είναι ιερός ο χώρος εντός της εκκλησίας, δεν χρειάζονται μάσκες. Εδώ κατοικεί ο Θεός. Ο Θεός θεραπεύει. Είναι προσβολή για τον χώρο η μάσκα μέσα στον ναό. Η εκκλησία είναι το σώμα του Χριστού και ο Χριστός θέλει το πρόσωπό μας καθαρό», τόνισε.

Ο πατέρας Ιγνάτιος λειτουργεί αυτόνομα από την Αρχιεπισκοπή Θεσσαλονίκης και  αναφέρθηκε με σκληρό τόνο και στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο:

«Ο Ιερώνυμος πιστεύει στον κορονοϊό γιατί δεν πιστεύει στον Χριστό», είπε.

Η κόρη τη παθούσας

Υπενθυμίζεται ότι σε ανάρτησή της στο Facebook η Στεργιανή Γάκη, κόρη της 74χρονης, σημείωσε:

«Σε αυτόν λοιπόν τον “ιερέα” που με περισσή αγένεια και αλαζονεία αποκάλεσε καρναβάλι την 74χρονη μητέρα μου επειδή επέλεξε ούσα σκεπτόμενη και υπεύθυνη, να φορά μάσκα στην σημερινή λειτουργία, ας του πει κάποιος πως τον πληρώνω και εγώ δουλεύοντας κοπιωδώς και αποδίδοντας με συνέπεια τις φορολογικές μου υποχρεώσεις και υπάρχει εκεί για να μεταλαμπαδεύσει την αγάπη του Θεού στις ψυχές και στις ζωές μας. Και πείτε του επίσης πως ο οίκος του Θεού από τον οποίον έδιωξε σήμερα την μητέρα μου, είναι χώρος που ψυχές, μυαλά και χαρακτήρες σαν τον δικό του δεν θα έπρεπε να πλησιάζουν….μόνο ντροπή και θλίψη… μεσαίωνας».

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι