Φέρεται να βρέθηκε η σορός του αγνοούμενου στο Μεσολόγγι – Στην φυλακή ο κρεοπώλης

Σήμερα η ιατροδικαστική στη σορό του 31χρονου από το Μεσολόγγι - Πυροβολήθηκε πισώπλατα

Σύμφωνα με πληροφορίες η ανδρική σορός που βρέθηκε σε βάλτο είναι του Μπάμπη Κούτσικου

Πριν από δύο ώρες άρχισαν στο διαδίκτυο δημοσιεύματα ότι βρέθηκε η σορός του Μπάμπη Κούτσικου, που εξαφανίστηκε στις 3 Ιανουαρίου στο Μεσολόγγι.

Τώρα πλέον η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε και επισήμως ότι βρέθηκε σορός άνδρα και ότι αναμένεται ιατροδικαστική εξέταση. Η σορός εντοπίσθηκε σε βαλτώδη περιοχή κοντά στη λιμνοθάλασσα κατά της διάρκεια των ερευνών από δύτες, σκυλιά, πεζούς εθελοντές και άλλα μέσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένονται οι διαδικασίες για την ταυτοποίηση της σορού, ενώ ο χώρος έχει αποκλειστεί, προκειμένου να πραγματοποιηθούν έρευνες από την Αστυνομία για την ανεύρεση επιπλέον στοιχείων, όπως π.χ. του κυνηγετικού όπλου του θύματος, που όμως μπορεί και να έχει πεταχτεί σε άλλο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα του θύματος είχε αναφέρει τα ρούχα που φορούσε όταν εξαφανίσθηκε και αυτά είναι ίδια με όσα φέρει ο νεκρός στο βάλτο, όμως αυτό ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Ο δε 50χρονος κρεοπώλης μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή Μεσολογγίου, για την υπόθεση της εξαφάνισης του 31χρονου, προφυλακίστηκε. Ο 50χρονος, εναντίον του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, οδηγήθηκε νωρίς σήμερα το πρωί στο δικαστικό μέγαρο Μεσολογγίου, αλλά η απολογία του ξεκίνησε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι. Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας, ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν τον 50χρονο προσωρινά κρατούμενο. Κατά την έξοδο του κρεοπώλη από το δικαστικό μέγαρο, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, συγκεντρωμένοι άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι