Φιάλη υγραερίου κόντεψε να ανατινάξει πολυκατοικία

Πυροβολισμοί με τραυματία στη Γλυφάδα

Μεγάλη έκρηξη σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου πολυκατοικίας στην Θεσσαλονίκη σημειώθηκε  σήμερα το μεσημέρι, προκαλώντας αναστάτωση σε ολόκληρη τη γειτονιά. Έσπασαν και εκτινάχθηκαν στο δρόμο κάγκελα του μπαλκονιού και κουφώματα της μπαλκονόπορτας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μέσα στο διαμέρισμα βρισκόταν ένας ηλικιωμένος, ο οποίος σώθηκε χωρίς να τραυματισθεί γιατί βρισκόταν σε άλλο χώρο του διαμερίσματος. Από την έκρηξη δεν προκλήθηκε φωτιά, αλλά προκλήθηκαν μεγάλες φθορές στο διαμέρισμα και τρόμαξε όλη η πολυκατοικία. Δεν γνωρίζουμε αν η έκρηξη οφειλόταν σε κακοτεχνία ή αν έκανε κάποιο λανθασμένο χειρισμό ο άνδρας που ζούσε με τον γιο του στο κατεστραμμένο πλέον διαμέρισμα.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι