Φυλακές Ιωαννίνων: Αστυνομικός και τέσσερις σωφρονιστικοί συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών

Ο λύκος κι αν εγέρασε.... 80χρονος τζογαδόρος λήστεψε και σκότωσε 83χρονη στην Ισπανία

Σε έξι συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία εξαρθρώνοντας κύκλωμα διαφθοράς στις φυλακές Ιωαννίνων. Οι συλληφθέντες είναι ένας αστυνομικός, δύο φρουροί, δύο γυναίκες διοικητικοί υπάλληλοι των φυλακών και η σύντροφος ενός βαρυποινίτη καταδίκου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η ΕΡΤ, οι συλληφθέντες βρίσκονται αντιμέτωποι με αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα. Οι ειδικές μονάδες της αστυνομίας αξιοποίησαν πληροφορίες που έφθασαν στους «αδιάφθορους» της ΕΛΑΣ εδώ και καιρό, για την δράση του κυκλώματος στις φυλακές Σταυρακίου Ιωαννίνων. Αυτές αφορούσαν διακίνηση ναρκωτικών τόσο εντός όσο και εκτός φυλακής.

Από χθες το πρωί πραγματοποιείται μεγάλη επιχείρηση στις φυλακές Ιωαννίνων με στόχο τον εντοπισμό ένστολων και άλλων υπαλλήλων που ενδεχομένως εμπλέκονται σε παράνομες δραστηριότητες. Στην έρευνα συμμετέχουν κλιμάκια του Σώματος Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ από τη Θεσσαλονίκη, άνδρες των ΕΚΑΜ και διμοιρία των ΜΑΤ. Οι αστυνομικοί ερευνούν διεξοδικά για όπλα, ναρκωτικά και κινητά. Η προανάκριση είναι σε εξέλιξη.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι