Φυλάκιση για 36χρονο οδηγό που σκότωσε ηλικιωμένο υπό την επήρεια ναρκωτικών

Εμπρησμός σε εστιατόριο στη λεωφόρο Ποσειδώνος

Το δευτεροβάθμιο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης καταδίκασε σε φυλάκιση 36χρονο οδηγό, ο οποίος ακόμη καταζητείται, διότι παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 78χρονο οδηγό μοτοσικλέτας, έξω από την Κρύα Βρύση Πέλλας, όντας υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Ο κατηγορούμενος, που κρίθηκε ένοχος για οδήγηση μεταφορικού μέσου υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών (με τη μορφή της κατοχής από τοξικομανή) και για ανθρωποκτονία από αμέλεια, δεν παρέστη στο δικαστήριο, ενώ μετά την καταδίκη του θεωρείται φυγόποινος και αναζητείται από τις Αρχές για να εκτίσει την ποινή του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η θανατηφόρα παράσυρση συνέβη το Δεκέμβριο του 2017, ενώ το θύμα σύρθηκε για δεκάδες μέτρα προτού ακινητοποιηθεί το όχημα του 36χρονου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx