Φίλαθλος έπαθε έμφραγμα παρακολουθώντας αγώνα και απεβίωσε

Λευκάδα: Ανήλικος χτύπησε με λοστό τον πατέρα της κοπέλας του

Στο ημίχρονο του αγώνα Αταλάντης – Στυλίδας για τη 2η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Φθιώτιδας, ένας 65χρονος φίλαθλος υπέστη καρδιακό επεισόδιο.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος lamiareport.gr, ο γιατρός του αγώνα έκανε άμεσα στον οπαδό ΚΑΡΠΑ, ενώ πολύ γρήγορα έφτασε στο σημείο και το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αταλάντης με τους διασώστες να συνεχίζουν την προσπάθεια, με θετικά αποτελέσματα στην αρχή. Εντούτοις αν και η καρδιά για λίγο επανήλθε, μετά σταμάτησε για πάντα, όσες προσπάθειες και αν καταβλήθηκαν, ακόμα και με απινιδωτή. Το lamiareport αναφέρει ότι ο άτυχος φίλαθλος ήταν πολύ δραστήριος κοινωνικά και εθελοντής σε δράσεις για το κοινωνικό σύνολο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx