Φοιτητής σκοτώθηκε από ετοιμόρροπο τοιχίο

Φοιτητής σκοτώθηκε από ετοιμόρροπο τοιχίο

Σκοτώθηκε φοιτητής 22 ετών που είχε την ατυχία βγαίνοντας από μπαράκι στο κέντρο της Λάρισας, να στηριχτεί ή να κλοτσήσει παλιά καγκελόπορτα εγκαταλελειμμένης και ετοιμόρροπης οικίας, με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί από μια κολώνα και τμήμα του τοιχίου.

Διερευνώνται οι συνθήκες υπό τις οποίες έγινε η κατάρρευση. Πάντως το κτίσμα ήταν παλιό και ακατοίκητο. Παρότι βρισκόταν στο κέντρο της Λάρισας, είχε “σφραγισθεί” με μια παλιά καγκελόπορτα που ήταν ετοιμόρροπη κι αυτή. Ο άτυχος νεαρός πριν από το ατύχημα διασκέδαζε με τη συντροφιά του σε μπαράκι της περιοχής.

Γείτονας που μένει απέναντι από το ερειπωμένο σπίτι έκανε σχετικά και ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, θεωρώντας ότι η παλιά οικία και κάθε ετοιμόρροπο σπίτι αποτελούν εν δυνάμει παγίδα για τους περαστικούς και πρέπει να μεριμνούν αναλόγως η πολιτεία και οι ιδιοκτήτες εγκαταλελειμμένων ακινήτων.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι