Φον Λάιεν και Σαρλ Μισέλ, επίσκεψη στην Τουρκία σε μια εβδομάδα

Φον Λάιεν και Σαρλ Μισέλ, επίσκεψη στην Τουρκία σε μια εβδομάδα

Στην Τουρκία, θα μεταβούν την άλλη Τρίτη 6 Απριλίου, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ και η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν.Θα έχουν συνάντηση με τον Ταγίπ Ερντογάν, όπως, ανέφερε ο εκπρόσωπος του Σαρλ Μισέλ.

Η επίσκεψη προαναγγέλθηκε ουσιαστικά από την περασμένη Πέμπτη, μετά την τηλεδιάσκεψη των ηγετών της ΕΕ, όταν ο Σαρλ Μισέλ είπε «πραγματικά ελπίζουμε ότι θα είναι δυνατή η βελτίωση της σχέσης μας με την Τουρκία, αλλά ταυτόχρονα είναι για εμάς σημαντικό η Τουρκία να διατηρήσει την θετική της συμπεριφορά, μία μετριοπαθή συμπεριφορά. Παραμένουμε επιφυλακτικοί και προσεκτικοί και βρισκόμαστε σε επαφή με τις τουρκικές αρχές για να επισκεφθούμε την Τουρκία πιθανόν τον Απρίλιο».

 

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι