Φονικά στη Φοινικούντα: Πληρωμένος δολοφόνος ή προσωπική έχθρα;

Θεσσαλονίκη: Ληστεία με μαχαίρι σε βενζινάδικο

Σημαντικές εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση του διπλού φονικού στο κάμπινγκ της Φοινικούντας

Οι αστυνομικές Αρχές εξετάζουν πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο ο δράστης να μην έδρασε μόνος του, αλλά να είχε συνεργό που συμμετείχε στον σχεδιασμό και την εκτέλεση του εγκλήματος. Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκεται ένα βίντεο-ντοκουμέντο που θεωρείται κλειδί για τις έρευνες. Σε αυτό, φαίνεται ένα δίκυκλο με δύο άτομα να φτάνει στη Φοινικούντα λίγο πριν λάβει χώρα η δολοφονία.

Οι αναλυτές της ΕΛΑΣ, σύμφωνα με το Mega, εκτιμούν ότι ο πιθανός συνεργός ενδέχεται να κατέβηκε από τη μοτοσικλέτα κοντά στο κάμπινγκ και να απομακρύνθηκε πεζός, ενώ ο δράστης συνέχισε μόνος του την πορεία προς τον χώρο του εγκλήματος.

Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκονται δύο διαθήκες που σχετίζονται με την υπόθεση, καθώς το θύμα είχε αλλάξει πέντε φορές την διαθήκη του. Οι Αρχές προχωρούν σε εξονυχιστική σύγκριση των εγγράφων αυτών, με σκοπό να εντοπίσουν πρόσωπα που ενδεχομένως είχαν οικονομικό ή άλλο κίνητρο να στραφούν εναντίον του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ.

Τα σενάρια που εξετάζονται είναι δύο: 1, Ο δράστης να είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα 2. Να ήταν ερασιτέχνης εκτελεστής που πληρώθηκε για τη δολοφονία. Βαρύτητα δίνουν οι Αρχές και σε ένα τηλεφώνημα που καταγράφηκε την ώρα του φονικού από τον χώρο του κάμπινγκ. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το τηλεφώνημα ενδέχεται να πρόκειται για κλήση επιβεβαίωσης μετά την εκτέλεση, γεγονός που ενισχύει το σενάριο ύπαρξης συνεργού ή εντολέα. Υπενθυμιζεται ότι ο δράστης σκότωσε τον 68χρονο ιδιοκτήτη του κάμπινγκ και τον επιστάτη του, ενώ διέφυγε ο ανιψιός του θύματος.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx