ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φονική έκρηξη σε εστιατόριο στο Αϊδίνιο από διαρροή υγραερίου (video)

Φονική έκρηξη σε εστιατόριο στο Αϊδίνιο από διαρροή υγραερίου (video),

Επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν από έκρηξη που σημειώθηκε σε εστιατόριο στο Αϊδίνιο της Τουρκίας, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές. Η φονική έκρηξη προκλήθηκε από διαρροή αερίου και τρία από τα θύματα είναι παιδιά, ενώ τα άλλα τέσσερα γυναίκες. Άλλα πέντε άτομα, σύμφωνα με τις αναφορές των τουρκικών μέσων ενημέρωσης, έχουν τραυματιστεί και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής.

«Ο κυβερνήτης του Αϊδινίου, Χουσεΐν Ακσόι δήλωσε ότι επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ως αποτέλεσμα έκρηξης που σημειώθηκε σε εστιατόριο στη συνοικία Ναζίλι», ανέφερε το TRT. To εστιατόριο που στεγάζεται στο ισόγειο και τον πρώτο όροφο τριώροφου οικήματος τυλίχθηκε στις φλόγες και ορισμένοι από τους πελάτες πήδηξαν από τον πρώτο όροφο για να γλυτώσουν.

Η φωτιά προκλήθηκε από διαρροή υγραερίου στην κουζίνα του εστιατορίου και σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης συνελήφθησαν οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης. Ένας από τους τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση, όπως ανακοίνωσαν οι δημοτικές αρχές.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx