Φόνος 55χρονης στα Χανιά

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Σε ανθρωποκτονία αποδίδεται ο θάνατος 55χρονης η οποία βρέθηκε σήμερα, Κυριακή, νεκρή στο σπίτι της στα Χανιά.

Ένας άνδρας, οικείο πρόσωπο του θύματος, δεν μπορούσε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί της και ανησύχησε.  Πήγε περίπου στις 12:00 το μεσημέρι στο σπίτι της, στην κοινότητα Μεσκλά, και την βρήκε νεκρή με τραύματα πρόσωπο και στο λαιμό.

Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν διαπίστωσαν ότι υπήρχαν ίχνη αναστάτωσης και έρευνας, με αποτέλεσμα να εξετάζουν την εκδοχή της δολοφονίας από ληστές. Ωστόσο μετά τη λήψη καταθέσεων οι υποψίες στρέφονται αλλού. Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ αναμένεται ιατροδικαστής που θα διαπιστώσει  επακριβώς τις συνθήκες θανάτου της άτυχης γυναίκας.

Μιλώντας στο Creta24.gr, o ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης, ανέφερε πως πρόκειται για ανθρωποκτονία καθώς στο σώμα υπήρχαν μαχαιριές στο λαιμό (στην πρόσθια τραχηλική και στις πλάγιες τραχηλικές χώρες). Σύμφωνα με τον κ. Μπελιβάνη, ο χώρος όπου βρέθηκε η σορός της 55χρονης είχε πάρα πολύ αίμα ενώ προς το παρόν δεν μπορεί να εκτιμηθεί το πότε διαπράχθηκε το έγκλημα, λόγω του ψύχους στον χώρο όπου βρέθηκε το θύμα.

Η γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, το τελευταίο διάστημα συζούσε με έναν Νορβηγό σε μία μεζονέτα στα Μεσκλά Χανίων. H ίδια ειχε τηλεφωνήσει προ τριημέρου στον πρώην σύζυγό της (Χανιώτη) ότι «φοβάται πως ο Νορβηγός θα τη σκοτώσει». Του τηλεφώνησε έντρομη ότι ο άνδρας με τον οποίο συζούσε κρατούσε μαχαίρι ενώ ο ίδιος Νορβηγός μίλησε στο τηλέφωνο με τον Χανιώτη πρώην σύζυγο και τον καθησύχασε πως «δεν συμβαίνει τίποτα» και πως «η γυναίκα είναι τρελή». Είπε μάλιστα πως εκείνη προσπάθησε να τον μαχαιρώσει και ότι της άρπαξε το μαχαίρι για να αμυνθεί. Το θύμα είχε πρόβλημα εξάρτησης από το αλκοόλ και οι καβγάδες με τον Νορβηγό (ο οποίος αναζητείται) ήταν συχνοί.

Η 55χρονη καταγόταν από την Αθήνα, είχε τρία παιδιά, εκ των οποίων τα δύο με τον 60χρονο Χανιώτη και το ένα από παλαιότερο γάμο. Μάλιστα, την περασμένη Τρίτη φέρεται να είχε βρεθεί για τελευταία φορά με τον εν διαστάσει σύζυγό της, με τον οποίο διατηρούσε καλές σχέσεις.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι