Φοροδιαφυγή 10,4 εκατ. ευρώ διαπιστώθηκε σε στοιχηματική εταιρεία

ΑΑΔΕ: Μπλόκο σε 27 επιχειρήσεις με εικονικά τιμολόγια άνω των 218 εκατ. ευρώ

Στα “δίχτυα” της ΑΑΔΕ πιάστηκαν δύο στοιχηματικές εταιρείες, στις οποίες διαπιστώθηκε φοροδιαφυγή συνολικού ύψους 10,5 εκατομμυρίων ευρώ (10,4 εκατ. ευρώ στη μία και 120.000 ευρώ στην άλλη).

Η μία στοιχηματική εταιρεία διαπιστώθηκε ότι επί τέσσερις χρονιές, από το 2019 έως και το 2022, είχε δηλώσει ανακριβώς τους παρακρατούμενους φόρους. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να μην αποδώσει φόρους συνολικού ύψους 10,4 εκατομμυρίων. Οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ εντόπισαν μία ακόμα στοιχηματική εταιρεία με ίδια διεύθυνση έδρας. Η συγκεκριμένη υπέβαλε ανακριβή δήλωση παρακρατούμενου φόρου το 2021. Το αποτέλεσμα ήταν να μην αποδώσει φόρο 120.000 ευρώ. Ο έλεγχος της ΑΑΔΕ συνεχίζεται. Δεν ανακοινώθηκαν ονόματα των εταιρειών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι