Φωτιά από κεραυνό στο Κερατσίνι

Ρέθυμνο: Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά

Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση με χαμηλή βλάστηση στον λόφο Σχιστού στο Κερατσίνι. Η φωτιά προκλήθηκε πιθανότατα από την έντονη κεραυνική δραστηριότητα εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Στο σημείο έσπευσαν 35 πυροσβέστες με 12 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρων, ενώ από αέρος συνδράμουν 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Εν τω μεταξύ μήνυμα από το 112 στάλθηκε στα Τρίκαλα λόγω της κακοκαιρίας και κυρίως της χαλαζόπτωσης. Το μήνυμα του 112 καλεί τους κατοίκους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους. Στην περιοχή βρέχει καταρρακτωδώς από νωρίς το απόγευμα, τόσο στα ορεινά όσο και στο κέντρο της πόλης. Η βροχόπτωση συνοδεύεται από έντονους ανέμους, κεραυνική δραστηριότητα και ασθενή χαλαζόπτωση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx