Φωτιά σε Τζουμέρκα και αρχαία Πύδνα

Φωτιά σε Τζουμέρκα και αρχαία Πύδνα

Δύο φωτιές ξέσπασαν σήμερα το μεσημέρι (24 Ιουνίου) στην Αρχαία Πύδνα Πιερίας και στον δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων, στην Ήπειρο.

Στην Αρχαία Πύδνα Πιερίας η φωτιά κατακαίει χαμηλή βλάστηση, πλησίον της παραλίας, ενώ δεν πνέουν ισχυροί άνεμοι. Προκλήθηκε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες γύρω στις 12:45 το μεσημέρι και για την κατάσβεσή της, επιχειρούν 30 πυροσβέστες με δέκα οχήματα και με ένα πεζοπόρο τμήμα, ενώ ρίχνει νερό και ένα ελικόπτερο.

Η πυρκαγιά στον δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων Ηπείρου ξέσπασε στη θέση Σταυρός και κατακαίει χαμηλή βλάστηση. Κι αυτή προκλήθηκε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες γύρω στις 12:15 σε μεγάλο υψόμετρο, όπου δεν υπάρχει στην ουσία πρόσβαση στα πυροσβεστικά οχήματα. Για την κατάσβεση επιχειρούν 15 πυροσβέστες με τρία οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα, ενώ γίνονται ρίψεις νερού από ένα αεροσκάφος και ένα ελικόπτερο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι