Φωτιά στην Άνδρο

Ανεξέλεγκτα πύρινα μέτωπα – Μάχη δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις

Συνεχίζονται οι προσπάθειες κατάσβεσης της φωτιάς που ξέσπασε στην περιοχή Άχλα της Άνδρου. Το πύρινο μέτωπο έχει έκταση περίπου ενός χιλιομέτρου και κινείται ανατολικά, ενώ το έργο των πυροσβεστών δυσχεράνουν οι ισχυροί άνεμοι έντασης 8-9 Μποφόρ που πνέουν στο νησί, σύμφωνα με το andriakipress.

Ο υφυπουργός Κλιματικής κρίσης και Πολιτικής Προστασίας επικοινώνησε νωρίτερα με τον δήμαρχο Άνδρου Θεοδόση Σουσούδη και τον ενημέρωσε ότι ένα Canadair φτάνει στο νησί και ότι άλλο ένα βρίσκεται σε ετοιμότητα, προκειμένου να συνδράμει στην κατάσβεση. Στο σημείο επιχειρούν 9 πυροσβέστες με τρία οχήματα, ενώ μετακινούνται εκεί και πυροσβέστες Σύρο και Τήνο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι