Υπό έλεγχο η φωτιά στην Σταμάτα Αττικής – 112 για ετοιμότητα

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Αγία Κυριακή Βαρυμπόμπης

Σε σχετική ύφεση είναι πυρκαγιά στη Σταμάτα Αττικής. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι σε δασική έκταση κοντά στις οδούς Παπανικολή και Μικράς Ασίας και για την κατάσβεσή της μέχρι στιγμής έχουν κινητοποιηθεί 31 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 12 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

Προειδοποιητικό μήνυμα μέσω του 112 εστάλη στους κατοίκους της Σταμάτας καλώντας τους να παραμείνουν σε ετοιμότητα λόγω της δασικής πυρκαγιάς. Το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στην περιοχή της Σταμάτας, παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας». Στην εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην περιοχή της Σταμάτας προχώρησε η ΕΛΑΣ λόγω της πυρκαγιάς. Ειδικότερα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στους εξής δρόμους:

-Στην οδό Κολοκοτρώνη από το ύψος της Λ. Πιπεροπούλου

-Στη Λ. Κωνσταντινουπόλεως από το ύψος της Λ. Μαραθώνος

-Στην οδό 25ης Μάρτιου από το ύψος της Λ. Πιπεροπούλου

-Στην οδό Εύξεινου Πόντου από το υψος της Λ. Κωνσταντινουπόλεως

-Στην οδό Μικράς Ασίας από το ύψος της Λ. Μαραθώνος

-Στην οδό Μ. Αλεξάνδρου από το ύψος της οδού Παπανικολή

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx