Φωτιά στο Μπάκιγχαμ από την συνέντευξη πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν

Πεδίο μάχης η νύχτα γάμου! – Στο νοσοκομείο γαμπρός και νύφη

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησαν ο Πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, η οποία προβλήθηκε την Κυριακή (07/03, τοπική ώρα) και σε αυτήν αποκάλυψαν τόσο ότι παντρεύτηκαν κρυφά τρεις ημέρες πριν από την τελετή όσο και ότι το δεύτερο παιδί τους θα είναι κοριτσάκι, ενώ περιέγραψαν με μελανά χρώματα τη ζωή στη βρετανική βασιλική οικογένεια. Χαρακτηριστικά, η Μαρκλ δήλωσε στην Όπρα Γουίνφρεϊ και στο δίκτυο του CBS για τη βασιλική οικογένεια: «Μόνο όταν παντρευτήκαμε και όλα άρχισαν να χειροτερεύουν, κατάλαβα ότι όχι μόνο δεν προστατευόμουν, αλλά ότι ήταν πρόθυμοι να πουν ψέματα για να προστατεύσουν άλλα μέλη της οικογένειας».

Ακόμα, η Μαρκλ παραδέχθηκε ότι ήταν αφελής πριν από τον γάμο της επειδή μεγάλωσε χωρίς να γνωρίζει πολλά για τη βασιλική οικογένεια. Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η ίδια ανέφερε: «Υπάρχει η οικογένεια και μετά υπάρχουν οι άνθρωποι που διευθύνουν τον θεσμό, αυτά είναι δύο ξεχωριστά πράγματα και είναι σημαντικό να είμαστε σε θέση να τα διαχωρίσουμε αυτά γιατί η Βασίλισσα, για παράδειγμα, ήταν πάντα υπέροχη προς εμένα». Μάλιστα, η Μαρκλ αποκάλυψε ότι αυτή και ο Πρίγκιπας Χάρι παντρεύτηκαν κρυφά τρεις ημέρες πριν από την επίσημη τελετή, στις 19 Μαΐου 2018.

Επίσης, η ίδια είπε στην ότι πριν από τη γέννηση του γιου της, Άρτσι, στις 6 Μαΐου 2019, υπήρξαν συζητήσεις της βασιλικής οικογένειας για το ότι «δεν θα του δινόταν ασφάλεια, δεν θα του δινόταν τίτλος», ενώ υπήρξαν ανησυχίες και σχετικά με το πόσο σκουρόχρωμο θα ήταν το δέρμα του. «Τους μήνες που ήμουν έγκυος, σχεδόν την ίδια περίοδο, έχουμε παράλληλα τη συζήτηση ότι δεν θα δοθεί ασφάλεια, δεν θα δοθεί τίτλος, αλλά και ανησυχίες και συνομιλίες σχετικά με το πόσο σκούρο μπορεί να είναι το δέρμα του όταν γεννηθεί» δήλωσε η Μέγκαν Μαρκλ.

Στο πλαίσιο της συνέντευξής του, ο Πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του αποκάλυψαν ότι περιμένουν κοριτσάκι. Όσον αφορά στις σχέσεις του Πρίγκιπα Χάρι με τη βρετανική βασιλική οικογένεια, ο ίδιος υποστήριξε ότι εκείνος και η σύζυγός του έκαναν ό,τι μπορούσαν για να παραμείνουν στο Παλάτι και πρόσθεσε ότι αισθάνεται «πραγματικά απογοητευμένος» από τον πατέρα του, τον Πρίγκιπα Κάρολο. Επίσης, ο Πρίγκιπας Χάρι χαρακτήρισε «παγιδευμένους» στα αξιώματά τους τόσο τον πατέρα του, Πρίγκιπα Κάρολο, όσο και τον αδελφό του, Πρίγκιπα Ουίλιαμ. Υπενθυμίζεται πως ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μαρκλ αποχώρησαν από τα βασιλικά καθήκοντα πέρυσι και μετακόμισαν στις ΗΠΑ με τον γιο τους. Ακόμα, τον Φεβρουάριο, το ζεύγος ενημέρωσε τη Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ ότι δεν θα επέστρεφε ως εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας και ο Πρίγκιπας Χάρι τόνισε ότι οι επιπτώσεις στην ψυχική υγεία τους από τον «τοξικό» βρετανικό Τύπο έπαιξαν ρόλο στην απόφασή τους.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι