Φωτιά δίπλα στον σταθμό του τρένου στον Πειραιά – Καλούνται να κλείσουν οι περίοικοι τα παράθυρα για το καπνό

Χειρουργήθηκε ο πυροσβέστης που τραυματίστηκε στην πυρκαγιά στην Ηλεία

Φωτιά, υπό αδιευκρίνιστη αιτία, εκδηλώθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο πίσω από τον ηλεκτρικό Σταθμό του ΗΣΑΠ στο κέντρο του Πειραιά.

Στην επιχείρηση κατάσβεση της φωτιάς συμμετέχουν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα και ένα κλιμακοφόρο. Λίγο μετά τις 19:40 η Πολιτική Προστασία έστειλε ειδοποίηση μέσω του «112», ενημερώνοντας ότι η πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη και ότι υπάρχει καπνός στην ευρύτερη περιοχή του σταθμού ΗΣΑΠ. Παράλληλα, καλούσε τους πολίτες της περιοχής να κλείσουν πόρτες και παράθυρα προκειμένου να προστατευθούν από τον καπνό.

Η κυκλοφορία στη Γραμμή 1 του Μετρό “Πειραιάς – Κηφισιά ” προσωρινά διεξάγεται στο τμήμα Φάληρο- Κηφισιά, λόγω της πυρκαγιάς.

/

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx