Φωτιά τα ξημερώματα σε αποθήκη του Μαξίμου

Φωτιά τα ξημερώματα σε αποθήκη του Μαξίμου

Τέθηκε υπό  έλεγχο η φωτιά στου Μαξίμου

Φωτιά ξέσπασε από άγνωστη αιτία σε χώρο του Μαξίμου και επιχειρούν 24 πυροσβέστες και επτά οχήματα, ενώ κινητοποιήθηκαν και δυο βραχιονοφόρα. Έχει μεταβεί εκεί και ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας.

Δεν έχει ειπωθεί έως τώρα κάτι επισήμως για τα αίτια, αλλά ούτε και για το τι ακριβώς καίγεται, ώστε να απαιτηθεί τόσο μεγάλη κινητοποίηση. Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο μετά τις 7:15. Σύμφωνα με πληροφορίες προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα σε μηχανοστάσιο. Δεν τραυματίσθηκε κανείς. Κατ΄άλλους ξεκίνησε από το υπόγειο και κατ΄άλλους από αποθήκη της αυλής.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ «η φωτιά ξέσπασε σε παρακείμενο αποθηκευτικό ισόγειο χώρο (στην αυλή) στο Μέγαρο Μαξίμου. Επρόκειτο για ισόγειο χώρο που χρησιμοποιούταν ως αποθήκη και δεν ήταν όμορος με το κυρίως κτίσμα. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα».

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι