Φωτιά Βαρνάβα: Επτά κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο

Φωτιά Βαρνάβα: Επτά κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο

Συνολικά επτά άτομα άτομα έχουν διακομισθεί σε νοσοκομεία, λόγω εισπνοής καπνών από την πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι στο Βαρνάβα και η οποία συνεχίζει να μαίνεται επικίνδυνα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής.

Νωρίτερα είχαν διακομισθεί τέσσερα άτομα, μια γυναίκα αγνώστου ηλικίας, δύο 67χρονοι άνδρες και ένας 83χρονος. Ο ένας εκ των 67χρονων, που πάσχει από χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, χρειάσθηκε διακομιδή στη Νέα Μάκρη, επειδή το υποστηρικτικό μηχάνημα της Νέας Μάκρης δεν λειτουργούσε εξαιτίας διακοπής ρεύματος στην περιοχή. Αργότερα, άλλα τρία άτομα διακομίσθηκαν στο Σισμανόγλειο -και τα τρία από την Σταμάτα. Σύμφωνα με τους γιατρούς των νοσοκομείων, όλοι οι διακομισθέντες είναι καλά στην υγεία τους.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι