Φρένο βάζουν οι λοιμωξιολόγοι στο άνοιγμα του λιανεμπορίου σε τρεις περιοχές

Το Twitter απέκλεισε τον Βελόπουλο

Διαφωνούν οι λοιμωξιολόγοι στο άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων στην Θεσσαλονίκη, στην Κοζάνη και στην Αχαΐα. Από νωρίς πραγματοποιείται έκτακτη σύσκεψη της επιτροπής εμπειρογνωμόνων, την οποία παρακολουθούν οι υπουργοί Υγείας Βασίλης Κικίλιας και Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λοιμωξιολόγοι κατέθεσαν την εισήγησή τους στην κυβέρνηση, ζητώντας την αναστολή του ανοίγματος των καταστημάτων στις ανωτέρω περιοχές. Με βάση τις αποφάσεις που έχουν ανακοινωθεί, από τη Δευτέρα 5 Απριλίου θα επιτρέπεται η πώληση εντός του μαγαζιού με ραντεβού (click in shop) και η παραλαβή πάλι με ραντεβού (click away), με τη χρήση ειδικού κωδικού (13032) και με χρονικό περιορισμό 3 ωρών. Αντίστοιχα οι καταστηματάρχες θα πρέπει να υποδέχονται εντός μόνον έναν πελάτη ανά 25 τ.μ. του καταστήματός τους.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι