Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από την φρίκη στα Νέα Λιόσια

Φρίκη στα Νέα Λιόσια - Ο 59χρονος τεμάχισε τον πατέρα του πριν τον κάψει

Όλο και πιο φρικιαστικές γίνονται οι λεπτομέρειες της τραγωδίας που εξελίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής στα Ανω Λόσια όταν ένας άνδρας έβαλε φωτιά και έκαψε τον νεκρό πατέρα του στην αυλή τους σπιτιού τους, επειδή – όπως είπε στους αστυνομικούς – δεν είχε χρήματα να τον θάψει.

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με τη φρικιαστική υπόθεση. Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα του 82χρονου ανέφερε ότι ο άτυχος ηλικιωμένος είχε πεθάνει τουλάχιστον εδώ και έναν μήνα, αλλά ακόμα δεν μπορούν να προσδιοριστούν τα αίτια θανάτου του.

Εν τω μεταξύ, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε κάδο σκουπιδιών, πλησίον του σημείου, ένα κεφάλι και πόδια, τα οποία φέρεται να ανήκουν στο 82χρονο, ενώ στην κατοχή του 59χρονου βρέθηκαν ένα τσεκούρι και ένα πριόνι. Όταν ρωτήθηκε σχετικά, ο 59χρονος είπε ότι καθώς μετέφερε το πτώμα αποκολλήθηκαν κάποια μέλη. Πάντως, ο ιατροδικαστής φαίνεται να επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του 59χρονου, καθώς εντόπισε μεταθανάτια τραύματα στο πτώμα του ηλικιωμένου.

Ο 59χρονος συνελήφθη, καθώς του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της παρασιώπησης ανεύρεσης νεκρού, της ψευδούς αναφοράς στην Αρχή και της παράνομης οπλοκατοχής.

Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη

Την αστυνομία κάλεσαν χθες τη νύχτα οι γείτονες λόγω έντονης δυσοσμίας που αναδυόταν από την αυλή, ενώ πριν λίγες ημέρες έβλεπαν ότι ο 59χρονος «κάτι» έκαιγε στην αυλή του σπιτιού του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, δίπλα από το σπίτι υπάρχει ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο και οι γείτονες νόμιζαν πως η δυσοσμία προερχόταν από κάποιο νεκρό ζώο. Όταν ένας εξ αυτών μπήκε σε αυτό για να απομακρύνει το ζώο είδε το στρώμα στην αυλή. Στην συνέχεια ανέβηκαν στην ταράτσα διπλανής πολυκατοικίας και είδαν το καμένο στρώμα με την κουβέρτα και κάλεσαν την αστυνομία.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, ο γιος αρνήθηκε την είσοδο τους στο σπίτι. Σε ερωτήσεις των αστυνομικών για το που είναι ο πατέρας του, εκείνος αρχικά υποστήριξε ότι βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης και στην συνέχεια ότι φιλοξενείται σε κάποιον συγγενή. Όταν τελικά μπήκαν στο σπίτι οι αστυνομικοί, αντίκρισαν το στρώμα με τον απανθρακωμένο άνδρα στην αυλή καλυμμένο με μία κουβέρτα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι