Φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Απίστευτης αγριότητας, για τα ελληνικά δεδομένα, έγκλημα διαπράχθηκε σε διώροφη οικεία στα Γλυκά Νερά, όπου άγνωστοι, που μιλούσαν σπαστά ελληνικά, στραγγάλισαν μια 20χρονη γυναίκα δίπλα στο μωρό και στον σύζυγό της και κρέμασαν το σκύλο της οικογένειας.

Οι πρωτοφανείς ενέργειες έλαβαν χώρα τη νύχτα, στο σπιτι της οικογένειας στην οδό Παναγούλη 10. Το θύμα δολοφονικής επίθεσης, μια 20χρονη κοπέλα, εντοπίστηκε νεκρή, με τον 32 ετών σύζυγό της, δεμένο σε καρέκλα. Ο ιατροδικαστικής (που δεν έχει κάνει ακόμη νεκροτομή), από την νεκροψία διαπίστωσε ότι πρόκειται για στραγγαλισμό ή ασφυξία με άλλο τρόπο. Στο σπίτι βρισκόταν και το ηλικίας 11 μηνών βρέφος του ζευγαριού. Κίνητρο των δραστών, ήταν μάλλον η ληστεία και οι δράστες εισέβαλαν στην οικία από ένα παραθυράκι στο ισόγειο.

https://www.youtube.com/watch?v=Le4wAOzHVgA&t=14s

Οι ληστές πιθανόν να βασάνισαν αρχικά τη γυναίκα για να τους αποκαλύψει πού είχε κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα και στη συνέχεια, άγνωστο για ποιο λόγο, την στραγγάλισαν, ενώ κρέμασαν και το σκυλί της οικογένειας. Πιθανόν να την έπνιξαν με μαξιλάρι επειδή φώναζε και να μην την στραγγάλισαν. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τον δεμένο σύζυγο τα ξημερώματα. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, το οποίο διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο σύζυγος, που είναι πιλότος, είναι σοκαρισμένος και μέχρι στιγμής έχει πει ότι μπήκαν κακοποιοί στις 04:30 το πρωί με καλυμμένα τα πρόσωπα στο σπίτι της οικογένειας. Κάποια στιγμή μπόρεσε να πλησιάσει στο κινητό του και κάλεσε την αστυνομία. Οι ληστές απέσπασαν10.000 ευρώ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι