Φρικτός θάνατος άνδρα: Τον ρούφηξε ο κινητήρας στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ

Φρικτός θάνατος άνδρα: Τον ρούφηξε ο κινητήρας στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ

Οι επιβάτες πτήσεις της KLM σήμερα το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Σίπχολ στο Άμστερνταμ, είδαν έντρομοι έναν άνδρα να τον τραβάει η δίνη μέσα στον κινητήρα του αεροσκάφους. Δεν έχει ανακοινωθεί αν ήταν εργαζόμενος ή επιβάτης και αν επρόκειτο για ατύχημα ή αυτοκτονία.

Το αεροσκάφος Embraer της αεροπορικής KLM ετοιμαζόταν να αναχωρήσει για Δανία και περίπου 100 άτομα είδαν τι συνέβη, αλλά όπως αναφέρει το ολλανδικό ενημερωτικό μέσο NOS οι μαρτυρίες είναι ασαφείς οι πιο πολλές, πλην όμως εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Τον περασμένο Ιούνιο κινητήρας αεροσκάφους της Delta στο Σαν Αντόνιο του Τέξας ρούφηξε έναν 27χρονο άνδρα, που όπως αποδείχτηκε αργοτερα είχε επιλέξει να αυτοκτονήσει με αυτόν τον τρόπο. Άλλο ένα περιστατικό είχε συμβεί στην Αλαμπάμα στις 31 Δεκεμβρίου 2021, όταν ένας εργαζόμενος έχασε τη ζωή του όταν βρέθηκε πολύ κοντά στον κινητήρα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι