Φυγαδεύτηκε από αστυνομικούς ο Σώρρας, τον περίμεναν οπαδοί του

Φυγαδεύτηκε από αστυνομικούς ο Σώρρας, τον περίμεναν οπαδοί του

Από ισχυρή αστυνομική δύναμη, η μεταγωγή του Αρτέμη Σώρρα από τα δικαστήρια, λίγο μετά την προφυλάκισή του για τη δράση της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις».

Ο Σώρρας φυγαδεύτηκε από αστυνομικούς που προκειμένου να αποφύγουν τους υποστηρικτές της οργάνωσης έξω από τα δικαστήρια τον οδήγησαν προσωρινά κρατούμενο πεζή μέσα από το Άλσος της Ευελπίδων, για να βγουν στον κεντρικό δρόμο πίσω από τα δικαστήριο στο ύψος της γέφυρας Μουστοξύδη, όπου τους περίμεναν τα αυτοκίνητα.

Ο Σώρρας βγήκε από το ανακριτικό γραφείο υπό τις επευφημίες υποστηρικτών του, οι οποίοι τον χειροκροτούσαν φωνάζοντας «γεια σου, αρχηγέ» και βρίζοντας εκείνους που τον οδηγούν στη φυλακή. Ο Αρτέμης Σώρρας απάντησ «Όλα στα χέρια σας τώρα».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι