Γ. Μαντζουράνης: Να καταδικαστεί η Αλβανία στη συνάντηση των ηγετών

default image

️«Θράκη, Αιγαίο, Κύπρος είναι μια ενιαία ελληνική γραμμή», τόνισε ο δικηγόρος και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Μαντζουράνης κατά τη σημερινή του παρουσία στην εκπομπή Συνδέσεις της ΕΡΤ με την Χριστίνα Βίδου και τον Κώστα Παπαχλιμίτζο.

Ο κ. Μαντζουράνης καταδίκασε για μία ακόμη φορά τη φυλάκιση του δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη από τις αλβανικές αρχές, ενώ ενόψει της συνάντησης των ηγετών των κρατών των Δυτικών Βαλκανίων, κάλεσε την Ελλάδα να αντιδράσει έντονα και να υπάρξει σαφής καταδίκη της αλβανικής πλευράς σε σχέση με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Σχολιάζοντας μάλιστα την παρουσία του Ουκρανού πρόεδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σημείωσε ότι αυτό θα ήταν μια πρώτης τάξης ευκαιρία να καταδικαστεί η παράνομη εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, αλλά και να συσχετιστεί με τις ενέργειες της Τουρκίας στην Κύπρο. «Θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για την ελληνική πλευρά να θυμίσει ότι το ίδιο συμβαίνει και στην Κύπρο από την Τουρκία. Να περιληφθεί παράγραφος στο ανακοινωθέν γιατί οι ίδιες αρχές παραβιάζονται και στην Ουκρανία και στην Κύπρο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μαντζουράνης.

Δείτε εδώ το βίντεο με την παρέμβαση του Γ. Μαντζουράνη

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι