Γαλλία: Πέντε παιδιά νεκρά από πυρκαγιά σε πολυκατοικία (video)

Γαλλία: Πέντε παιδιά νεκρά από πυρκαγιά σε πολυκατοικία (video)

Δέκα άτομα ανασύρθηκαν νεκρά από πολυκατοικία που τυλίχθηκε στις φλόγες στην περιοχή Βοξ-αν-Βελέν, κοντά στη Λιόν, και σύμφωνα με γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ανάμεσα στα θύματα είναι και πέντε παιδιά ηλικίας από 3 έως 15 ετών.

Άλλοι τέσσερις ένοικοι έχουν διακομισθεί στο νοσοκομείο και νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. Ελαφρύτερα έχουν τραυματισθεί επίσης δύο πυροσβέστες και πιθανόν άλλα εννέα άτομα. Οι περίοικοι είπαν στους δημοσιογράφους ότι άκουγαν παιδικές κραυγές, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα.

Η φωτιά εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στις 3:12 τα ξημερώματα  τοπική ώρα (4:12 ώρα Ελλάδας) από το ισόγειο, όμως πολύ γρήγορα μεταδόθηκε και σε τέσσερις ορόφους του επταώροφου κτηρίου. Τέθηκε υπό έλεγχο στις 6 το πρωί. Από την περιφέρεια Λιόν/Ροδανού ανακοινώθηκε πως τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν γίνει προς το παρόν γνωστά. Περίπου 170 πυροσβέστες βρίσκονται επιτόπου.

 

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι