Γάλλος αξιωματικός ανακρίνεται για κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας!

Γάλλος αξιωματικός ανακρίνεται για κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας!

Αξιωματικός του στρατού της Γαλλίας ερευνάται από τη δικαιοσύνη καθώς φέρεται να κατασκόπευε για λογαριασμό της Ρωσίας, δήλωσε σήμερα η Γαλλίδα υπουργός Άμυνας Φλοράνς Παρλί, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες γαλλικών μέσων ενημέρωσης.

«Αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι ότι ένας ανώτερος αξιωματικός ερευνάται από τη δικαιοσύνη για παραβίαση της ασφάλειας», σχολίασε η Παρλί μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1. Σύμφωνα με το μέσο αυτό, ο Γάλλος αξιωματικός, ένας αντισυνταγματάρχης που υπηρετούσε στη δύναμη του ΝΑΤΟ και στάθμευε σε στρατιωτική βάση στην Ιταλία, φέρεται να παρέδωσε ευαίσθητα έγγραφα στις μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας. Ο στρατιωτικός συνελήφθη όταν ετοιμαζόταν να επιστρέψει στην Ιταλία μετά τις διακοπές του και βρίσκεται υπό κράτησης σε φυλακή του Παρισιού, ανέφερε το Europe 1.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι