Γάτα σώζει σκύλο από κογιότ

Γάτα σώζει σκύλο από κογιότ

Η κάμερα μιας εξοχικής κατοικίας στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ δείχνει δύο κογιότ να επιτίθενται σε μικρόσωμο σκύλο και η γάτα να αγριεύει και να προσπαθεί να τα τρομάξει για να τον σώσει. Ο σκύλος τη γλίτωσε με σχετικά ελαφριά τραύματα.  Τα κογιότ είναι λίγο μικρότερα από τους λύκους και τα τσακάλια.

Η γάτα όπως λένε τα αφεντικά του σκύλου, ήταν άλλοτε αδέσποτη, αλλά άρχισε να συχνάζει στην αυλή τους όταν ήταν λίγων μηνών, οπότε “έγινε του σπιτιού”.  Ο σκύλος πάντως χρειάσθηκε ράμματα γιατί αιμορραγούσε και τα κογιότ μάλλον θα τον είχαν σκοτώσει αν δεν τους τρόμαζε η παρουσία δεύτερου τετράποδου. Ο σκύλος ήδη ανέρρωσε, γιατί ναι μεν το βίντεο είναι από τις αρχές Δεκεμβρίου, αλλά έγινε viral χθες, δηλαδή σχεδόν ένα μήνα μετά τον τραυματισμό του ζώου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι